Connect with us

5ος Όμιλος

Κάλεσμα από ΟΦΙ ενόψει Γιούχτα

Published

on

Την Κυριακή στις 15.00 ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Γιούχτα. Μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάτι να μην πήγε καλά στην ομάδα μας , όμως ο ΟΦΙ είναι ΟΦΙ και ο νόμος του Βουζουνεράκειου αμείλικτος. Ο Γιούχτας είναι καλή ομάδα , θέλει και αυτός την νίκη για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του στην υπόθεση άνοδος , όμως ας την ψάξει αλλού. Το γεγονός ότι αν και είναι γειτονική ομάδα , έρχεται από το Σάββατο στην Ιεράπετρα , λέει πολλά για το πόσο επενδύουν οι άνθρωποι του Γιούχτα στον αγώνα της Κυριακής.

Θα θέλαμε να κάνουμε κάποια αναφορά στην φοβερή έμπνευση κάποιων να παίξουν την Τετάρτη το απόγευμα δύο (!) συνεχόμενα παιγνίδια , με τέτοια βροχή , οι μικτές Λασιθίου , στο Βουζουνεράκειο , με αποτέλεσμα να ξαναγίνει ”χωράφι” το γήπεδο , αλλά τι να πούμε; Ειλικρινά σαν Δ.Σ. του ΟΦΙ , για το συγκεκριμένο θέμα , έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Ολοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο. Ο ΟΦΙ πρέπει να κερδίσει. Και εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως να σπρώχνουμε τον ΟΦΙ στις νίκες. Και θα το ξανακάνουμε την Κυριακή. Είναι κρίσιμος αγώνας , οριακός από πολλές απόψεις ,αλλά μας αρέσουν αυτά. Οι παίκτες μας έχουν και την ποιότητα και την ψυχή και την καλύτερη κερκίδα. Τα λέμε την Κυριακή.