Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κάλεσμα στον κόσμο από τη διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Published

on

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να βρεθούν στο πλευρό των παικτών μας στον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/11 στις 15:00, στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, και να στηρίξουν την προσπάθειά τους για τη νίκη, χωρίς σε καμία περίπτωση να πέσουν στην παγίδα προκλήσεων που ενδεχομένως να υπάρξουν.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας έχει όπως φαίνεται «ανησυχήσει» όλους αυτούς που θέλουν την Ηλιούπολη να έχει ρόλο μικρομεσαίας ομάδας στην κατηγορία και όχι να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι και γενικότερα στο πρωτάθλημα, με γνώμονα πάντα την ίση μεταχείριση και όχι τις κινήσεις που ορισμένοι προσπάθησαν να κάνουν παρασκηνιακά. (ο νοών νοείτω)

Η ομάδα μας, ξεκίνησε το καλοκαίρι μια νέα πορεία με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα προσφέρει καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και θα φέρει και πάλι τον Γ.Σ.Η. στη θέση που του αξίζει. Για να προστατευθεί αυτή η νέα πορεία η Διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει ίση μεταχείριση και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τον ορισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι αξιολογημένου διαιτητή.

Φίλαθλοι του Γ.Σ.Η. η ομάδα μας θέλει τη δυναμική παρουσία σας δίπλα της, με τη φωνή σας, με τον παλμό σας, με τον ενθουσιασμό σας, χωρίς ενέργειες που μπορεί να της κάνουν κακό και που θα επιτρέψουν στους αντιπάλους της να επωφεληθούν και να βάλουν «φρένο» στην προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε. Αναχώρηση πούλμαν από Κεντρική Πλ. Ηλιούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως ) και ώρα 13.30..