Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κάρτα υγείας στην Α.Ε Ελευθερούπολης και προληπτικές εξετάσεις

Published

on

Συνεχίζονται στην Α.Ε Ελευθερούπολης οι προληπτικές εξετάσεις στο χώρο της υγείας με το αναγνωρισμένο Ιατρικό Κέντρο Mediton και για την δημιουργία της κάρτας αθλητή, που πλέον είναι υποχρεωτική για όλους ώστε να συμμετάσχουν σε προπονήσεις και αγώνες βάσει νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας,παράλληλα με την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού για τις πρώτες βοήθειες κατά την διάρκεια των προπονήσεων.
H Διοίκηση της Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι προληπτικές ιατρικές εξετάσεις με την σπουδαία συνεργασία που έχει πραγματοποιήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με το ιατρικό κέντρο Mediton, γνωστό για την αξιοπιστία του στο χώρο της υγείας.
Σε αυτό εξυπηρετούνται τόσο οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, όσο και αυτοί των ακαδημιών καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου.
Στο Ιατρικό Κέντρο MEDITON (Πρωτοπαπαδάκη & Ελ. Βενιζέλου 22, Γαλάτσι, 210-2138435) θα πραγματοποιούνται μια σειρά από υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις (απαραίτητες για την επανεγγραφή ή εγγραφή νέου αθλητή και για την δημιουργία της κάρτας αθλητή) αλλά και προαιρετικές εργαστηριακές εξετάσεις για να προλάβουμε και να μειώσουμε τις πιθανότητες κάποιου δυσάρεστου περιστατικού για τα παιδιά μας προκειμένου να κάνουμε τις συνθήκες άθλησης ασφαλέστερες.
Υποχρεωτικές εξετάσεις που είναι απαραίτητες για την ορθή πρόληψη της υγείας των παιδιών μας:
α. Γενική αίματος,
β. Ηλεκτροκαρδιογράφημα,
γ. Έγχρωμο triplex καρδιάς,
δ. Καρδιολογική εξέταση (από Ανδρέα Ε. Πιτταρά –ειδικό Καρδιολόγο Υπερτασιολόγο –αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας George Washington Unιversity , Πρόεδρο ΕΛΛ. Εταιρείας Υπέρτασης & καρδιαγγειακής Προστασίας) και
ε.Γνωμάτευση (Αν την χρειάζεστε). στ.Παραλαβη της Κάρτας Υγείας(Με την προσκόμιση μίας φωτογραφίας στην γραμματεία του ιατρικού κέντρου την ημέρα της εξέτασης του αθλητή) και προσκόμισης της έπειτα στην γραμματεία του συλλόγου για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του αθλητή.
Το κλείσιμο των ραντεβού θα πραγματοποιείται απευθείας από εσάς με τη γραμματεία του ιατρικού κέντρου – από τις 24 Αυγούστου και μετά – αφού προηγηθεί από την γραμματεία σου συλλόγου μας η εγγραφή του αθλητή.