Connect with us

5ος Όμιλος

Κάτοικος Λουτρακίου ο Κόντης

Published

on

O 23χρονος τερματοφύλακας, Χρήστος Κόντης, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Λουτράκι. Πρόκειται για τερματοφύλακα ο οποίος την περσινή περίοδο έπαιξε στην Κόρινθο. Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για τις φιλοδοξίες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ομάδες που έχει αγωνιστεί έως σήμερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τους οποίους μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια όμορφες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Ήταν για εμένα ένα μεγάλο σχολείο όλα όσα βίωσα μέσα σε αυτή την ομάδα και θα μείνουν βαθιά χαραγμένα μέσα μου. Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Π.Α.Σ Κόρινθος και κυρίως στα παιδιά της Λέσχης που με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί τη χρονιά που πέρασε. Πλέον, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΛ, μια πολύ οργανωμένη ομάδα του τόπου μου και αυτό με κάνει πανευτυχή. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του συλλόγου και του προπονητή μου. Νιώθω ότι μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο.Εύχομαι να ζήσω μεγάλες στιγμές μαζί με την ομάδα και η φετινή ‘περιπέτεια’ της Γ Εθνικής να είναι μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου”.

Στη μετεγγραφή του νεαρού τερματοφύλακα αναφέρθηκαν ο αντιπρόεδρος κ. Οικονόμου και ο ταμίας της ομάδας κ. Αθανασίου. Τα δύο μέλη είχαν αναλάβει εκ μέρους του υπόλοιπου ΔΣ τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και τους ανθρώπους του Σ.Φ Ολυμπιακού.

Οικονόμου: ”Παρακολουθούσαμε πολύ καιρό τώρα την αγωνιστική πρόοδο του αθλητή και παράλληλα το χαρακτήρα και τη συνολική του συμπεριφορά. Έχουμε ως σύλλογος πει πολλές φορές ότι για εμάς δεν παίζει ρόλο μόνο το ποδοσφαιρικό ταλέντο ενός αθλητή αλλά επίσης ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ο Σπύρος συνδυάζει όλα αυτά που θέλουμε και ζητάμε και θα προσαρμοστεί σχεδόν άμεσα στο κλίμα και τις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή του.Πιστεύω απόλυτα ότι θα εξελιχθεί σε ένα από τα σπουδαιότερα ‘κεφάλαια’ της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια”.

Αθανασίου: ”Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε εμπιστοσύνη στα ταλαντούχα παιδιά της πόλης και της περιοχής μας γενικότερα. Το γεγονός ότι ο Σπύρος αποκτήθηκε με κανονική μετεγγραφή και όχι ως δανεικός δείχνει και την πίστη μας στο ταλέντο του”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply