Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κάτσικας: Μας λείπει το εύκολο γκολ

Published

on

Για την 11η αγωνιστική, τα Σούρμενα αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Άγιο Δημήτριο. Η νεανική ομάδα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Καματερό με σκορ 1-1 και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο προπονητής του συλλόγου, Μιχάλης Κάτσικας, προέβη σε δηλώσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άγιο, το ματς με το Καματερό αλλά και την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο, μια ομάδα που θέλει να μαζέψει βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Θεοδώρου θα είναι μάλλον η μοναδική μας απουσία, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα για το παιχνίδι. Πάμε για θετικό αποτέλεσμα γιατί προερχόμαστε από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Καματερό. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δικαιούμαστε την νίκη αλλά στη μοναδική τους φάση ήρθε το 1-1. Παράλληλα, έχουμε παράπονα από την διαιτησία γιατί στο γκολ της ισοφάρισης ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής πήρε την φάση πάνω του. Ίσως να ήταν στη σωστή θέση, τι να πω.. Έχουμε ένα πρόβλημα στο γκολ αλλά προσπαθούμε να το βελτιώσουμε γιατί χάνουμε αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια μας και ενώ είμαστε καλύτεροι, δεν παίρνουμε τη νίκη. Πάντως, μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μου και την προσπάθεια των παιδιών γιατί είμαστε νεανική ομάδα και δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά κάτω των 21 ετών, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι.”

Μοναδική απώλεια για τον κ. Κάτσικα είναι ο τραυματίας Θεοδώρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με το Καματερό. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, αλλά δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Άγιο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply