Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κένταυρος Βριλησσίων – Άρης Πετρούπολης 2-1

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα επί του Άρη Πετρούπολης πέτυχε ο Κένταυρος Βριλησσίων καθώς επικράτησε 2-1.

Μια νίκη δώρο των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Βορείων Προαστίων στον «χαζομπαμπά» πλέον προπονητή τους Σπύρο Μόχλα καθώς σήμερα η σύζυγος του έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο σκορ με τον Ντάτση στο 55’ (0-1).

Με τους «μπέμπηδες» του Σπύρου Μόχλα να μην πτοούνται και να ισοφαρίζουν στο 67’ σε 1-1 με πλασέ του Δέτση  από μεταβίβαση του Πιπερά Σ.

Η ολική ανατροπή στο σκορ έγινε στο 84’ ‘όταν ο Πιπεράς Ι. «σέρβιρε» στον Χαλκιόπουλο που με κεφαλιά νίκησε τον νεαρό Παχατούρα πραγματοποιώντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Γκικόπουλος Ι , Γκούντα Κ.

Κένταυρος Βριλησσίων (Σπύρος Μόχλας): Θεοδωρίδης, Κουλιούρης(62’ Πιπεράς Σ.), Χαλκιόπουλος,, Παπαντωνάκης, Κολιός , Ένσι , Μανίκας(86’Μπότσας), Δέτσης , Παπαγεωργίου(74’ Θεοδωρίδης), Πιπεράς Ι, Κοντογιάννης.

Άρης Πετρούπολης (Γιάννης Γαζής): Παχατούρας Λάπα (70’ Νίκολι) Μπούσι (46’ Τρακόσης),  Στασινός, Τσούκης,  Μαρούσης Νάτσης, Παπαευθυμίου (25’ Ταχιράι) Λερούτσος 46’ Κυριαζής, Θανόπουλος, Σαγανάς.