Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κένταυρος Βριλησσίων-ΠΑΟ Ρουφ 2-2

Published

on

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Κένταυρος Βριλησσίων στις καθυστερήσεις μένοντας στο 2-2 στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν δυο φορές στο 33′ με τον Φωτόπουλο και στο 75′ με τον Χατζή δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι τέλος.

Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Θεοδωρίδης με δυο γκολ χάρισε στην ομάδα των βορείων προαστίων την ισοπαλία.

Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καραχάλιο ενώ ο Κένταυρος ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γαληνάκη στο 85′.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Εμμανουηλίδης) Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Αλβανός (89′ Δετσης), Μέτσο (72′ Κουλιούρης), Μανίκας, Θεοδωράκης, Μπότσας (40′ Νικολαίδης), Δαραμούσκας (60′ Ελεζάι), Κωνσταντάκης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιαννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Μπένα, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος, Καρυπίδης, Χατζής, Καραχάλιος (81′ Σαμαράς), Χίος (61′ Παππάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply