Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κέρδισε την έφεση η Κ18 της Ένωσης Α. Α. Ρέντη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Published

on

Τελεσίδικη απόφαση πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με την δεύτερη έφεση που άσκησε η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας κατά της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη.

 

Η παραπάνω υπόθεση αφορά  τον μεταξύ τους αγώνα Κ18, όπου οι νησιώτες είχαν κινηθεί νομικά, για περίπτωση πλαστοπροσωπίας.

Η ένσταση αρχικώς είχε απορριφθεί δύο φορές από την ΕΠΣ Πειραιά, πρώτα σε επίπεδο εξέτασης από την Πειθαρχική Επιτορπή. Ακολούθηκε η πρώτη έφεση των νησιωτών, όπου η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την απέρριψε, λόγω αναρμοδιότητας της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά, επιστρέφοντας ουσιαστικά το λόγο στην αρμόδια για τέτοια ζητήματα Επιτροπή Υποδομών.

Μετέπειτα, από την Επιτροπή Υποδομών απέρριψε επίσης την ένσταση, για να ακολουθήσει η δεύτερη έφρεση του Σαρωνικού, η οποία και εκδικάσητκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στις 31/5 και απερρίφθη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, οι προσκομιζόμενες φωτογραφίες του Σαρωνικού για περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας, δεν μπορούσαν ανταποδεικτούν σε σχέση με τα αναγραφόμενα από το διαιτητή του αγώνα στο φύλλο αγώνος.

Όπως και να έχει αυτή η απόρφαση δικαιώνει την Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, σε ένα πρωτάθλημα όμως υποδομών της Κ18, που με απόφασή της η ΕΠΣ Πειραιά ακύρωσε την τελική φάση, λόγω όλης αυτής της εκκρεμοδικίας, δίνοντας μετάλλια σε όλους τους φιναλίστ.

 

ΠΗΓΗ: Soccerlive.gr