Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κέρδος οι μικροί στον ΑΟ Ιλίου, 6-0 στο ρελαντί την Αμιλλα Περιστερίου

Published

on

Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαώδης, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε επί της Αμιλλας Περιστερίου με 6-0 πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Εφτασε έτσι τους 42 βαθμούς, ενώ η Αμιλλα έμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερ0. αλλά πότε η αστοχία, πότε η ατυχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Καλύβας κράτησαν το σκορ στα επίπεδα του 6-0.

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως για τον ΑΟ Ιλίου ήταν η συμμετοχή και η πολύ καλή εμφάνιση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Κώστας Γεωργαντάς, Στέφανος Τζόκας, Παντελής Θάνος, Γιώργος Μυλωνακάκης και Θεόφιλος Φωτίδης είχαν όχι μόνο απλή συμμετοχή αλλά έπαιξαν και σημαντικό ρόλο στη μεγάλη νίκη της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο Φωτίδης στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι, οι Τζόκας και Μυλωνακάκης πιστώθηκαν από μια ασίστ, αλλά και οι άλλοι είχαν πολύ καλή παρουσία.

Στο 9′ μετά από λάθος της άμυνας ο Μαρκάκης με πλασέ από πλάγια έκανε το 1-0. Στο 26′ ο Ελεύθερος γύρισε για τον Φούρλα που έκανε το 2-0, ενώ στο 37′ ο Τζόκας με έξοχη ενέργεια έδωσε και πάλι στον Φούρλα που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 57′ μετά από φάση διαρκείας ο Ελεύθερος έκανε το 4-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά, με τον Χουσεΐν στο 79′ και τον Ελεύθερο στο 80′. Στο 83′ ο Φωτίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 5-0, ενώ στο 87′ σημειώθηκε το ωραιότερο γκολ του αγώνα, σε συνεργασία δύο νεαρών. Συγκεκριμένα, ο Μυλωνακάκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Φωτίδη που με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Μάλλιος (46′ Μαργαρώνης), Λάχας (60′ Θάνος), Ελεύθερος, Παπαδημητρίου, Φούρλας (77′ Μυλωνακάκης), Μαρκάκης (67′ Φωτίδης), Τζόκας (46′ Χουσεΐν).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καλύβας, Σανοάια (51′ Νίνης), Γκούμας, Πρίντζιος (78′ Κατσιμπούλας), Καρίδης, Κατσούλας (75′ Τσοχατζής), Ράλλης, Χόντζα (51′ Σαχπαζίδης), Δημητριάδης, Κλάδης, Κουτσοκώστας (51′ Γκόγκα).