Connect with us

4ος Όμιλος

Κέρδος ο Μπένα

Published

on

Πέρα από τη νίκη επί του Ηλυσιακού που είναι τεράστιας σημασίας, προκειμένου ο Εθνικός να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά είναι επίσης δεδομένο ότι σε κάθε ματς, το τελευταίο δίμηνο «βγαίνει» και ένας παίκτης.

Λεωνιδόπουλος,Κατίδης,Αλεξανδρόπουλος και τώρα ο Δημήτρης Μπένα.  Ο 19χρονος  με την παρουσία έμπειρων αμυντικών στην ιστορική ομάδα, είχε μείνει  πίσω στις επιλογές του προπονητή του , ωστόσο ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και δούλευε περιμένοντας, όπως όλοι,  την ευκαιρία του.

Και αν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ , η αναγκαστική επιλογή να παίξει σε ρόλο δεξιού μπακ δεν δικαίωσε τον προπονητή του, παίζοντας σε ρόλο σέντερ μπακ , θέση που είναι  η κανονική του ήταν  πραγματικά πάρα πολύ καλός. Και μην ξεχνάμε ότι ο Μπένα δεν είναι απλά ένας παίκτης της ομάδας, αλλά επένδυση καθώς προέρχεται απο τις ακαδημίες, ενώ τις χρονιές του τοπικού  ήταν βασικός όντας μόλις 17 ετών!

Μάλιστα, ο Θύμιος Γεωργούλης πέρα απο τα συγχαρητήρια που έδωσε σε όλους τους παίκτες ,είχε και ένα σύντομο τετ α τετ με το νεαρό αμυντικό λέγοντας του: «Συγχαρητήρια για την απόδοση σου, αλλά δεν θα μείνουμε εδώ. Σε πιστεύω  και θέλω να ξέρεις ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία σου.Θέλω να συνεχίσεις την καλή δουλειά και να ξέρεις ότι δεν θα σε αδικήσω.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply