Connect with us

stoplekto

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από Φ. Σελίμη και «Άγιο Γεράσιμο » στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα

Published

on

Μια ακόμα σημαντική κίνηση φιλανθρωπίας από τον πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος» κ. Φίλιππο Σελίμη.  Με πρωτοβουλία τους φορτηγό    αυτοκίνητο παρέδωσε τρόφιμα  βάρους 2 τόνων στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας. Συγκεκριμένα δόθηκαν φρούτα, λαχανικά, αυγά κρουασάν κ.α είδη , τα οποία θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα αλλά τα ψυγεία του ιδρύματος δεν χωρούσαν  κι άλλα πράγματα.

Κατά την παράδοση των τροφίμων το παρών έδωσαν ο ίδιος ο κ. Σελίμης που βοήθησε  και στην εκφόρτωση , καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του σωματείου «Άγιος Γεράσιμος».

Ο  κ. Σελίμης ανταποκρίθηκε ακόμα μία φορά  όπως  άλλωστε  γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας

Όπως τόνισε  ο ίδιος  το σωματείο «Αγ. Γεράσιμος» βοηθάει οποίον έχει ανάγκη και η πρώτη μέριμνα του είναι να σκέφτεται πάντοτε τον συνάνθρωπο . Πρόσθεσε μάλιστα  ότι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει  όποτε του ζητηθεί ,  σε παρόμοιες περιπτώσεις .

Να θυμίσουμε ότι πριν από 20 μέρες  ο Φίλιππος Σελίμης και το σωματείο του πρόσφεραν 12 τόνους νωπά τρόφιμα στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη.