Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κίνηση-ματ με Β. Ασωνίτη το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Προσεκτικές κινήσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στο Παλαιό Φάληρο να παρουσιάσει ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να κάνει η διοίκηση των “κυανέρυθρων”.

Προ ημερών, η ομάδα των νοτίων προαστίων κατάφερε να ντύσει στα χρώματα της τον τερματοφύλακα, Φούνα θωρακίζοντας τη θέση του άσου και την εστία του συλλόγου.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Σταυριανάκος και οι συνεργάτες του χαράζοντας στο δρόμο που έχει σχεδιάσει ο Γιάννης Γαζής, βάσει των εισηγήσεων του, καθημερινά έρχονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία και έχουν την εμπειρία ώστε να διατηρήσουν το Φάληρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο, αυτό, μετά από προσωπικές ενέργειες του ισχυρού άνδρα της ομάδας, τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Βασίλης Ασωνίτης.

Με την κίνηση αυτή, οι “κυανέρυθροι” ενισχύονται σημαντικά αφού κατόρθωσαν να κάνουν δικό τους έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο τοπικό της Αθήνας.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Φωστήρα Ηλιούπολης, είναι έτοιμος να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάζεται αποχωρώντας από μια ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και διακρίθηκε.