Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κίνηση-ματ του Χαλκηδονικού – Ανακοίνωσε συνεργασία με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης!

Published

on

Την συνεργασία με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και το Δίκτυο Ακαδημιών του Αστέρα, ανακοινώνει ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός για το διάστημα 2021-2023, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα ανέλιξης και αναδιοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα με τη συμπλήρωση 97 χρόνων από την ίδρυση του: Οργανωτικό, αγωνιστικό και διοικητικό.

Στο μνημόνιο συνεργασίας και το συμφωνητικό που υπέγραψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος και ο Πρόεδρος του Χαλκηδονικού Γιάννης Δάρας, περιγράφονται όλες οι συνέργειες και οι κοινές δράσεις, που θα είναι πολυεπίπεδες και σε βάθος χρόνου.

Ξεκινούν από την ένταξη των Ακαδημιών του Χαλκηδονικού στο δίκτυο του Αστέρα, με κοινά προπονητικά προγράμματα, διπλωματούχους προπονητές, τακτικό ιατρικό και αγωνιστικό έλεγχο των αθλητών, συμμετοχή σε σεμινάρια και τουρνουά του Αστέρα ενώ στις εμφανίσεις θα απεικονίζονται τα σύμβολα και των δύο ιστορικών σωματείων που έχουν τις ρίζες τους στις δεκαετίες του 1920 και  του 1930. Οι ομάδες και τα τμήματα του Χαλκηδονικού θα παρακολουθούνται από το δίκτυο προπονητών του Αστέρα για αξιοποίηση των ταλέντων ενώ οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του Αστέρα στη Super League. Η Ακαδημία του Χαλκηδονικού  είναι η πρώτη στο λεκανοπέδιο της Αττικής που εντάσσεται στο δίκτυο του Αστέρα.

Για τις Ακαδημίες του Χαλκηδονικού, που θα επαναλειτουργήσουν μετά από σημαντικό διάστημα εξαιτίας και του κορωνοιού, είχαν συνεργασία ο διοικητικά υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και ταμίας του συλλόγου της Νέας Χαλκηδόνας, Κώστας Γκολφινόπουλος με τον Γενικό Διευθυντή Ακαδημιών του Αστέρα Χρήστο Νικολάου (παλαιότερη φωτό στις εγκαταστάσεις του Αστέρα) και τον επί σειρά ετών επιστημονικά υπεύθυνα των εθνικών ομάδων της Ε.Π.Ο, Γιώργο Καχριμάνη, για τον προληπτικό έλεγχο όλων των αθλητών, μικρών και μεγάλων και τη συνεχή παρακολούθηση τους.

Τη νέα χρονιά όλες οι ομάδες του Χαλκηδονικού θα αγωνίζονται στα πρωταθλήματα με τα ρούχα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού που φορά ο Αστέρας Τρίπολης ενώ και οι μπάλες για αγώνες και προπονήσεις, θα είναι ίδιες με τις λευκές που χρησιμοποιεί στη Super League ο Αστέρας. Το διοικητικό συμβούλιο του Χαλκηδονικού ευχαριστεί τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Μποροβήλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κενέ, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μποροβήλο, τον Διευθυντή Ακαδημιών κ. Χρήστο Νικολάου, και φυσικά τους δύο ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους του Αστέρα, κ.κ. Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, για τη  εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Χαλκηδονικό.

“Η κρίση γίνεται ευκαιρία” και με αυτό το σύνθημα ο Χαλκηδονικός μπαίνει στην μετά κορωνοιό εποχή που θα αρχίσει τους επόμενους μήνες.

Νέα Χαλκηδόνα 21 Απριλίου 2021