Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κίνηση σωτηρίας για την Προοδευτική

Published

on

Μετά την Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου και την αποχώρηση του Νίκου Λεμονή , η Προοδευτική περιήλθε στα χέρια της Επιτροπής σωτηρίας…

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε , η ομάδα  υποβιβάστηκε  στο τοπικό πρωτάθλημα και βύθισε σε θλίψη και απογοήτευση τους χιλιάδες οπαδούς .

Παρόλα αυτά και κατά γενική ομολογία , στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βιώνει τώρα η πατρίδα μας, και κατά συνέπεια ο Ελληνικός Αθλητισμός.

Ευτυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν και ρομαντικοί φίλαθλοι που δηλώνουν επώνυμα την αγάπη τους για την ομάδα της καρδιάς όπου θέτουν  με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες τους για το συμφέρον της ομάδας τους.

Ένας από αυτούς είναι  ο γνωστός Πειραιώτης επιχειρηματίας  Παναγιώτης Κουτσοποδιώτης και το επιτελείο όπως οι Γιώργος Μαργέτης ,Νίκος Γιδάκος  κ.α  οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν αυτή την δύσκολη περίοδο  που διανύει η ομάδα , τις τύχες του συλλόγου, μόλις τους ζητηθεί από τους υγιείς φιλάθλους και μέλη του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν καλούν σε πανστρατιά όλη την υγιή δύναμη , τους φιλάθλους και τα μέλη του ιστορικού σωματείου , να φέρουν την ομάδα σε Γενική Συνέλευση.

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω δήλωση του  ηγέτη της κίνησης Παναγιώτη Κουτσοποδιώτη:

«Θέλουμε να δοθεί η οριστική λύση στα χρόνια προβλήματα της ομάδας και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η Προοδευτική εκεί που την ονειρεύονται οι πολυπληθείς οπαδοί της σε όλα τα σημεία του κόσμου , δηλαδή στις υψηλές επαγγελματικές κατηγορίες εκεί που άλλωστε αρμόζει και ανήκει η αγαπημένη μας ομάδα »