Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κίτσιος: «Η δουλειά μεγαλώνει τον Ήφαιστο»

Published

on

Ο Σταύρος Κίτσιος πέτυχε το «χρυσό» τέρμα κόντρα στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου και έβαλε τον Ήφαιστο στις «ράγες» του τίτλου. Ο ίδιος χάρηκε που βοήθησε την ομάδα του να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, όμως παραμένει συγκρατημένος, όπως και όλοι που απαρτίζουν το σύλλογο. Αναλυτικά:

-Δεύτερο γκολ για φέτος. Όμορφο και σημαντικό. Πώς αισθάνθηκες; «Χάρηκα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου με το γκολ που πέτυχα να φτάσει στην νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Ήμουν στο κατάλληλο σημείο, ενώ το χρονικό σημείο που σκόραρα ήταν κομβικό.»

-Αυτή η νίκη μεγαλώνει περισσότερο τον Ήφαιστο και τον βάζει στις «ράγες» του τίτλου; «Για εμάς δεν μεγαλώνει η νίκη τον Ήφαιστο, αλλά όλη η δουλειά που έχουμε κάνει απ’ τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. Για αυτό όλοι πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουμε καταφέρει στο τέλος της χρονιάς. Κάθε αγωνιστική παίζουμε για το τρίποντο.»

-Κλείνοντας, ο έμπειρος επιθετικός άφησε το στίγμα του: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό έχει αρχίσει και βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα με πάρα πολλούς νέους παίχτες σε σχέση με πέρυσι. Επίσης, ακολουθούν πολλά νεαρά παιδιά από την «καρπερή» ακαδημία του Ηφαίστου».