Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

“Καίγονται” τα Ιλίσια-Ο Ηλυσιακός Κυπελλούχος ΕΠΣΑ 0-1 τον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ο Ηλυσιακός είναι ο νέος Κυπελλούχος ΕΠΣΑ αφού το απόγευμα της Τετάρτης νίκησε με 1-0 τον Άγιο Ιερόθεο, κατακτώντας το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία του.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε στο 5′ ο Κονδύλης χαρίζοντας το τρόπαιο στους Ζωγραφιώτες. Το ματς είχε λίγες φάσεις με τον Ηλυσιακό να παίρνει αυτό που θέλει και τον Ιερόθεο να μην μπορεί να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο α’ μέρος ο Ηλυσιακος κατόρθωσε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να πάρει την ψυχολογία με το μέρος του κρατώντας μακριά από τα καρέ του Μιχελή τους παίκτες του Δημήτρη Βαφειάδη.

Στο 11′ ο Ιερόθεος ζήτησε πέναλτι όμως ο Παπαπέτρου έδειξε παίζεται, ενώ στο 20 η κεφαλιά του Μπριστογιάννη πέρασε άουτ. Στο 28′ ο Τσίτσαρης σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 35′ ο ο Μάλτσι με κεφαλιά είδε τον Ρουμπή να εκτινάσσεται εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 37′ ο Λαμπρόπουλος έχασε καλή στιγμή, ενώ στο 44′ ο Μιχελής μπλόκαρε το σουτ του Βελέτη.

Στην επαναληψη, ο νεαρός προπονητής του Ιερόθεου πέρασε τους Σουλελέ, Αποστολόπουλο, Νικολέτο κάνοντας περισσότερο επιθετική την ομάδα του έχοντας καλή στιγμή στο 67′ με το φάουλ του Νικολέτου να περνάει μόλις άουτ, ενώ νωρίτερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σουλελέ.

Λίγο πριν το τέλος ο Μάλτσι έφυγε στην κόντρα όμως δεν κατόρθωσε να κάνει το 2-0.

Στο 83′ ο Μάλτσι δεν έσπασε τη μπάλα στο Γκέζο και προτίμησε το σουτ με τον Ρουμπή να διώχνει κόρνερ.

Στο 85′ ο Νικολέτος είχε οπλίσει μετά από τη σέντρα του Μακρίδη όμως την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ηλυσιακού.

Στο 87′ το σουτ του Βελέτη κατέληξε στο πρόσωπο του Πιπίνη και δεν βρήκε εστία.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Χρήστος Τσαγκαρούλης) Μιχελής, Μέξης, Ρόπας (21′ λ.τρ. Κατσίβελας), Πιπίνης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Τσίτσαρης, Κονδύλης (64′ Γκέζος), Σεράνι (84′ λ.τρ. Κόπελας) Γιαβρούδης (46′ Μπουσινάκης), Μάλτσι

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Δημήτρης Βαφειάδης) Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (79′ Αποστολόπουλος), Τσατσαρής, Μπούρας (46′ Συμάκου), Βελέτης, Μπριστογιάννης (46′ Νικολέτος), Αποστόλου, Μακρίδης, Τσαρκάνι, Κατσής (46′ Σουλελές).