Connect with us

3ος Όμιλος

Καββακάς ο εκλεκτός στη Χαλκίδα

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η ενεργοποίηση της διοίκησης Στούπα θα σηματοδοτούσε εξελίξεις σστο στρατόπεδο του Α.Ο. Χαλκίδας και πρωτεύον ζήτημα αποτελούσε η αναζήτηση τεχνικού μετά την αποχώρηση του Μουράτ Σεροπιάν. Το θέμα αυτό ωστόσο αποτελεί παρελθόν αφού η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο προπονητή που αποτελεί κατά κοινή ομολογία έναν από τους καλύτερους τόσο σε επίπεδο Football League όσο και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Μαλιστα η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται απόλυτα εύστοχη και αυτό διότι οι νερατζούρι είναι δεδομένο ότι έχουν αργήσει όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στον πάγκο της ιστορικής ομάδας θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Τιμόθεος Καββακάς ο οποίος κατά το παρελθόν έχει γράψει τη δική του ιστορία στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Μακεδόνας τεχνικός πριν από μερικά χρόνια συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο του Πλατανιά στην Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες όντας επιτυχημένος.

Οι Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός, Λάρισα, Παναργειακός και Αχαρναϊκός είναι μερικές από τις ομάδες που έχει εργαστεί ο ικανότατος κόουτς.