Connect with us

stoplekto

“Καζάνι” που βράζει ο Ηρακλής Ελευσίνας

Published

on

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ συνεδρίασε εκτάκτως μετά τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Το Δ.Σ. και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ σύσσωμα για την σφαγιαστική διαιτησία του κ. Ντάουλα στον αγώνα πρωταθλήματος για την Α’ Ε.Π.Σ.Δ.Α. της ομάδας μας με τον ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ.
Ο εν λόγω διαιτητής έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να νικήσει η μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΒΥΖΑΣ.
Θεωρούμε πλέον ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο παραπάνω διαιτητής έχει σφυρίξει από την αρχή της φετινής σαιζόν τα περισσότερα παιγνίδια του ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ.
” Ωραίος ο παστρωμάς αλλά αν τρώς πολύ βρωμάει ” έλεγαν οι παλιοί. Κάτι ήξεραν αυτοί.
Στο 5‘ λεπτό προβολή με τα δύο πόδια αμυντικού του Βύζα στον επιθετικό μας Τσεβά, δεν δίδει τίποτα.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για δύο καταφενέστατα χέρια (πέναλντι), μέσα στην περιοχή σε σούτ για γκόλ, πάλι δεν είδε τίποτα ο διαιτητής.
Δεν έδωσε 6 κίτρινες κάρτες και τουλάχιστον 1 κόκκινη σε παίκτες του ΒΥΖΑ ενώ αντιθέτως τις μοίραζε απλόχερα με το παραμικρό στους παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
Τα δύο κόρνερ που προήλθαν τα γκόλ του ΒΥΖΑ ήταν ανύπαρκτα.
Στο δεύτερο γκόλ και ενώ ο αμυντικός μας Σκαμαντζούρας ζητούσε απο τον διαιτητή να μην μπεί ο γιατρός στο γήπεδο για να συνεχίσει αλλά ο κ. Ντάουλας παραδόξως φώναξε τον γιατρό χωρίς να υπάρχει λόγος έτσι ώστε βάσει κανονισμού ο αμυντικός μας να βγεί εκτός γηπέδου για την φάση και να παίξουμε με παίκτη λιγότερο.
Με αυτά και άλλα πολλά, θεωρούμε ότι δυστυχώς για εμάς ο κ. Ντάουλας πέτυχε στην αποστολή του.!!!!!!!!!!”.