Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καζάντζης: “Διαφορετικά αντιλαμβάνεσαι το ποδόσφαιρο σαν προπονητής”

Published

on

Ο Γιώργος Καζαντζής έχει γνωστός από το πέρασμα που είχε από σπουδαίες ομάδες της Σουπερ Λιγκ σαν ποδοσφαιριστής αφού είχε περάσει από Προοδευτική και ΟΦΗ με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του ΑΟ Γλυφάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σουρμένων στις πορείες κατακτώντας την τελευταία χρονιά το Κύπελλο ΕΠΣΑ με δικό του τέρμα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καζαντζή που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πόστο του βοηθού προπονητή, με τον ίδιο να μιλάει για τα Σούρμενα και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ .

-Πως αντιμετωπίζετε τη νέα χρονιά σαν ομάδα;

Την νέα χρονιά την αντιμετωπίζουμε με πίστη ως προς τις δυνατότητες μας και αισιοδοξία ως προς το τελικό αποτέλεσμα και αυτό το λέω γιατί διοίκηση, προπονητές και παίχτες δουλεύουμε καθημερινά ο καθένας στον δικό του τομέα για να λειτουργούν όλα ομαλά χωρίς προβλήματα.

-Τι θα πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.Επίσης επειδή έχουμε να διανύσουμε έναν μαραθώνιο χρειάζεται όλοι μαζί να έχουμε έναν κοινό στόχο,να έχουμε υπομονή και επιμονή ώστε να τον επιτύχουμε.

-Σου λείπει το να εισαι ποδοσφαιριστής

Αν και πάω για τρίτο χρόνο από τη στιγμή που σταμάτησα μου λείπει αρκετά και όχι τόσο η διάρκεια της εβδομάδας με τις προπονήσεις αλλά οι Κυριακές.Όμως σιγά σιγά αρχίζω και το συνηθίζω, ούτως ή άλλως πάλι μέσα στο γήπεδο βρίσκομαι και αυτό μου αρκεί.

-Πως είναι η πρώτη σου εμπειρία σαν προπονητής

Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα ως προς τον τρόπο που τα έβλεπα ως ποδοσφαιριστής και τώρα σαν προπονητής.Ευτυχώς είχα και έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν γνώσεις πάνω στην προπονητική.Τόσο ο Γιάννης ο Μητρούσης όσο και ο Γιάννης ο Ταπραντζής με έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.Επίσης μετά την παρακολούθηση της Α’ φάσης του UEFA B πλέον βλέπω πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά από ότι νόμιζα πως ήταν.

-Ποιος είναι ο στόχος των Σουρμένων

Η δυναμική και η οργάνωση που έχει ο σύλλογος αυτόματα τον κατατάσσει στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.Άλλωστε το δείχνουν και τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια.Φέτος ο στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία μέχρι το τέλος ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει και έχουν τον ίδιο στόχο αλλά η ιστορία της ομάδας μας το επιβάλλει.