Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισαν από το πρώτο οι Τράχωνες, 3-0 εκτός τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος, οι Τράχωνες επικράτησαν εκτός έδρας επί του ΠΑΟ Ρουφ με 3-0 και συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις.

Εφτασαν έτσι τους 39 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν στους 28.

Οι Τραχωνες προηγήθηκαν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο 6′ με σουτ του Τσιουρή από το ύψος της περιοχής. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 27′ Στο 45ο λεπτό ο Μουσάι διαμόρφωσε το 3-0 για την ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη με εκτέλεση έμμεσου που υπέδειξε ο διαιτητής Κασίδης, σε μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, αφού θεώρησαν οτι δεν υπήρχε παράβαση.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο. Ο ρυθμός έπεσε, το Ρουφ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και έτσι οι Τράχωνες πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (85′ Σιμάκου), Νάσι (65′ Τσουκαλάς Αθ.), Ηρακλής, Βουρνάζος, Φεγγής (75′ Λαδάς), Καλτσάς, Στατήρης (85′ Καψής), Κουράφαλος, Τσουκαλάς Σ., Αναστασίου (65′ Παλάτσιος).

Τράχωνες (Α. Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Καραμπατσής (74′ Στεφανής), Γιατράς, Νέστορας, Πρόι, Κούτρας, Τριαντόπουλος (89′ Μανωλάς), Μουσάι (89′ Πετράκης) , Τσιούρης (81′ Κλειτσίκας), Παπανδρέου (89′ Ζώγας).