Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισαν οι… αλλαγές στον Χολαργό, 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Το 2Χ2 έκανε ο Χολαργός για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα φιγουράρει πλέον στην κορυφή καταβάλλοντας την αντίσταση μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται ως μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας.

Στο α’ ματς το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους, με τον Χολαργό στην επανάληψη να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει το ματς.

Κομβικό ρόλο έπαιξαν οι δυο αλλαγές του κ. Κουσάνα, αφόυ τόσο ο Αλικάι όσο και ο Λεβέντης που πέρασαν στην επανάληψη καθάρισαν το ματς.

Ο πρώτος με φάουλ στο 75′ έλυσε το… γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους, με τον Λεβένη στο 8’2 με λόμπα να καθαρίζει το ματς και ενώ στο 62’ο Κοκκινέλης είχε δοκάρι.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Κυπραίος, Μάλλιαρης, Δαρδαμάνης, Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης (53΄Αλικάι), Τσίρος, Χατζής (77′ Κοτσολάκος), Κοκκινέλης (85′ Βουλτσίδης), Πρεβόλης (53′ Λεβέντης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Λευκόπουλος, Σταυρόπουλος, Φραγκόπουλος, Λάλα, Γωγιός, Παπαδόπουλος Κ., Καριατλής, Πουρσανίδης (46′ Σιούτης) Μιχάλης (74′ Κοτούλιας), Γκαβζίδης (90′ Λαμπρόπουλος), Αθανασιάδης (46′ Γεωργακόπουλος).