Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Καθάρισαν στο 2ο οι Αγιοι Ανάργυροι, 3-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση τους στο 2ο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό μειονέκτημα οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 3-0 και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, όμως έμειναν με 10 παίχτες στο 45′ λόγω αποβολής του Πατέλη με 2η κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο 2ο ημίχρονο.

Στο 60′ με σουτ του Κατσάρα έγινε το 1-0, ενώ στο 81′ ο  Νικολάου έκανε το 2-0. Ο Πιπίνης στο 90′ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό  3-0.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κολλιάκος, Ζήρδας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας, Οικονόμου (46′ Σταύρου), Γενίδογαν, Πιπίνης, Κατσάρας, Βυζανιάρης (46′ Νυφαδόπουλος), Θεοδωράκης (77′ Κρητικός), Καραχάλιος (80′ Νικολάου), Κλωνάρης, Μανωλιάς (55′ Λάλα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος (68′ Δεληγιαννάκης), Βασιλάκος, Τσουκαλάς, Πατέλης, Νταγιάντας (55′ Αμπελάς), Τσάτσα (68′ Γεωργόπουλος), Γεωργιάδης, Μπιλικαϊδης (72′ Γκαβζίδης), Κοτούλιας.