Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισαν στο 2ο οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 4-1 την Αμιλλα Περιστερίου

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση τους στο 2ο μέρος, οι Λύκοι Χαϊδαρίου επικράτησαν με 4-1 επί της Αμιλλας ΠΕριστερίου και παραμένουν στη μάχη της ανόδου.

Εφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση, ενώ η Αμιλλα υπέστη την 12η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 11′ ο Ασκοτίρης με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 61′ Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ασκοτίρη από τον γκολκίπερ Κανελλόπουλος, με τον τελευταίο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσατσαλίδης κάνοντας το 2-0, ενώ στο 64′ ο ίδιος παίχτης έκανε το 3-0. Στο 82′ ο Κουμουνδούρος Α. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 86′ ο Κατσιούλας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Μαρωνίτης): Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοβ (71′ Κουμουνδούρος Α.), Λώλος (80′ Κουμουνδούρος Η.), Τσατσαλίδης, Παπαδάκης (46′ Παναγόπουλος), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Ταρούσα (87′ Μπάιρας), Χατζηκωνσταντίνου (46′ Περλέσι).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Πρίντζιος (87′ Σαβοάια), Καπίρης, Καΐσας (63′ Δημητριάδης), Σώκος, Κατσιούλας, Κλάδης, Ράλλης (63′ Χόντζα), Ασίμης (63′ Κατσιμπούλας), Κουτσοκώστας (61′ Κομπότης), Χρονόπουλος.