Connect with us

stoplekto

Καθάρισαν τον Χολαργό τα Σούρμενα

Published

on

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, τα Σούρμενα επικράτησαν 3-1 Χολαργού στο Ελληνικό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Χάλου στο 7′ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα. Την παράβαση καταλόγισε ο διαιτητής Ευαγγέλου που είδε χέρι σε σουτ του Λυρά. Μάλιστα, λίγο πριν το ημίχρονο ο ρέφερι της συνάντησης ακύρωσε γκολ του Κετσετζόγλου ως οφσάιντ. Το δεύτερο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους που ανέβασαν στροφές, έπαιξαν στο δικό τους μοτίβο και νίκησαν με ανατροπή χάρις σε τυχερό γκολ του Λίτσα στο 65′ και δύο γκολ του Γιοματάρη στο 78′ και 82′ πιστοποιώντας την εξαιρετική φόρμα που διανύει ο νεαρός εξτρέμ.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Τσολάκης Σ., Κολλιάκος Α.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Τσιτσίλιας, Μεττλίου (65′ Κορκολής), Ζιώγας (46′ Τσακύρης), Ακριτίδης, Λίτσας, Μανωλιάδης, Πρέκας, Μπουγιούκος, Μπόκιας (46′ Αθανασόπουλος), Δημογιάννης, Γιοματάρης.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Καλαματιανός, Καζάκος Α. (55′ Πλεμμένος), Κατσαρός (80′ Καζάκος Π.), Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Αναστασόπουλος, Ψάλλας, Χάλος (65′ Ρίζος), Κετσετζόγλου, Λυράς, Ντζαβίδας.