Connect with us

5ος Όμιλος

“Καθάρισε” από το ημίχρονο η πρωτοπόρος Καλλιθέα- 3-0 τον Ακράτητο

Published

on

Η ολοκληρωτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταλυτική για την Καλλιθέα, που με τα τρία γκολ που σημείωσε “έσβησε μηχανές” στην επανάληψη και έφτασε σε αυτό το άνετο 3-0 επί του φιλότιμου Ακράτητου. Έτσι για μια ακόμα αγωνιστική διατηρήθηκε στην κορυφή και την επόμενη θα δοκιμαστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με το Μοσχάτο.

Για την ομάδα του Νίκου Παντέλη το σκορ άνοιξε ο Στούπης(14′), για να σημειώσει στη συνέχεια ακόμη δύο ο Μαρουκάκης(37′, 45′ πέναλτι).

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Χλωρού, η ομάδα από τα Άνω Λιόσια στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Ντιαμπό και Κοντούλη, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ.

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος Θ. από τον σύνδεσμο Πειραιά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Κώστας (57΄ Βελέτης), Καλημέρης (53΄ Βιδάλης), Καλτσάς, Στούπης, Μακρυγιάννης (69΄ Μπέλης) και Μαρουκάκης (83΄ Βασιλειάδης). ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Νομικός, Διονέλλης (46΄ Βλάχος), Dhiambo, Μαούνης, Κοντούλης (78΄ Σταυρόπουλος), Τσεπελέ (46΄ Σαχσανίδης), Φιλιμέγκας (61΄ Συκαράς), Καραγιάννης, Πετσίτης και Κόρμαλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ