Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Καθάρισε η ‘Αγία Τριάδα’ της Άμιλλας Περιστερίου

Published

on

Στην Χωράφα ξεκίνησε η σεζόν για την Άμιλλα Περιστερίου και την Λυκόβρυση, όπου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν με φόντο την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 χάρις τους Ανδρέα Τσάτσα, Δημήτρη Θανασάι και Αστέρη Κακαράκη, οι οποίοι υπέγραψαν την πρόκριση απέναντι στους μαχητικούς ‘κυανοκίτρινους’.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πατήσουν περιοχή με αξιώσεις. Η Άμιλλα πατούσε ελαφρώς καλύτερα και στο 25′ παραλίγο ο Θανασάι με ένα εντυπωσιακό γυριστό να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Τσάτσα ανατράπηκε από τον Πάτροκλο Ραυτόπουλο σε μια δύσκολη φάση, ο Διαιτητής Σφακιανάκης κατελόγισε πέναλτι και ο Τσάτσα νίκησε τον σωστό Κέμπα για το 1-0. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον ηγέτη τους, Δημήτρη Ραυτόπουλο, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου, όμως ο Παπαδούλης σταμάτησε τον Καπλάνη στο 52′. Το σωματείο του Μπουρναζίου βρήκε ξανά ρυθμό και στο 72′ ο Κακαράκης πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 έπειτα από μπάσιμο στην περιοχή του Τσάτσα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά ο Καπλάνης στο 74′ και το 81′ έχασε τα… άχαστα απέναντι στον Παπαδούλη και από κοντινή απόσταση. Τελικά, το γκολ ήρθε για τους ‘κυανέρυθρους’ στο 84′ ξανά με τον Τσάτσα που αξιοποίησε την εντυπωσιακή ενέργεια του Θανασάι για το τελικό 3-0.

Επόμενος αντίπαλος για τον σύλλογο του Περιστερίου θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Άρης Πετρούπολης-Μελίσσια.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τζάκος, Κουντουρέλης Α.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δούμας (85′ Αλειφτήρας), Ψήλος, Κακαράκης (76′ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λαμπράκος (58′ Δέγκλερης).

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Πάλιουρας, Κορδολαίμης, Ραυτόπουλος Π., Αγγελής (70′ λ.τρ. Κουνέλης), Μήτογλου, Σταματέλος, Σέμπογλου, Ραυτόπουλος Δ., Παπαθανάσης (37′ Καπλάνης), Τάγκας (67′ Αποστόλου).