Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Καθάρισε” και με Γκυζιακό 3-1 το Χαϊδάρι

Published

on

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα του Κώστα Αρζένη καθώς επικράτησε με 3-1 του Γκυζιακού και πλέον θέλει τρεις βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες του 1ου ομίλου για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με την σημερινή τους ήττα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση στην προσπάθεια τους για  παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Οι Χαϊδαριώτες παρουσία 500 φίλων τους μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν από νωρίς. Μόλις στο 2’ ο Χριστούλης σούταρε και ο Αρβανίτης με προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 26’ ο Κοτσολάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. ‘Ενα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Αλάμπεης με το κεφάλι μείωσε για τον Γκυζιακό σε 2-1. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Σουμελίδης με κεφαλιά στο 86’ .Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 22’ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Νακόπουλος, Ακρίβος

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης, Ρούπι (84’ Μπατής), Χριστούλης (66’ Καρώνας), Κακαράκης (74’ Μπάιρας) Κοτσολάκος, Σουμελίδης.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Αλεξόπουλος, Γκόγκος, Αποστολόπουλος, Αλάμπεης, Μπάχα, Κόκκαλης (62’ Ππαανδρέου),Ντίσιος, Χατζής (68’ Σπυροπάλη), Τρουπάκης (3’ Τσιώλης), Κρεμμύδας, Κουτσοκώστας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply