Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε και τον Αττικό το Αιγάλεω

Published

on

Παρά την αρχική αντίσταση του Αττικού, το Αιγάλεω πέρασε σαν σίφουνας από το Ρουφ επικρατώντας εύκολα 4-1 με ανατροπή. Οι ‘πράσινοι’ προηγήθηκαν στο 31′ χάρις την έξοχη ατομική προσπάθεια του Καπαρδέλη που πλάσαρε εύστοχα τον Μουκέα. Με την σέντρα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν έπειτα από σέντρα του Φουκαρά και κεφαλιά του Πασά, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Στην συνέχεια και παρά τις αποκρούσεις του Ξύδια, το ‘Σίτι’ έκανε την ανατροπή στο 42′ με διείσδυση και ωραίο πλασέ του Λοϊζίδη μέσα από την περιοχή. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πραγματοποιηθεί το 3-1 στο επόμενο λεπτό, αλλά ο Σταύρου σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέτυχαν το 3-1 στο 47′ με κοντινό πλασέ του Πασά που έφτασε τα 3 τέρματα στο πρωτάθλημα. Το τελικό 4-1 σφραγίστηκε στο 71′ έπειτα από ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Τσαρκάνι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην όγδοη νίκη του Αιγάλεω, το οποίο έχει 25 βαθμούς στην κορυφή, έναντι μόνο δύο του ουραγού Αττικού που παλεύει για βαθμούς.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Σαμοΐλης Δ., Νικολαδός Σ.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξύδιας, Γκούτσιος (55′ Μαμαντού Μπα), Καπαγιάρογλου (51′ Μένε), Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Ντζέλιας, Λαπαρδάς (46′ Συριόπουλος), Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Κανέλλος, Κοτούλιας.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας (46′ λ.τρ. Τριανταφύλλου), Ταμπάκης, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Λοϊζίδης (58′ Τσαρκάνι), Μεχμέτογλου, Πασάς (73′ Αβάσταγος Ν.), Φουκαράς.