Connect with us

Γ Εθνική

“Καθάρισε” με Λεοζίνιο η Καλλονή !

Published

on

Την πρώτη εντός έδρας νίκη πέτυχε η νεοφώτιστή Καλλονή στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας της Λάρισας με 1-0, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες!

 

 

Με σκόρερ τον Λεοζίνιο, κορυφαίο τον Μανούσο και… φύλακα Άγγελο, τον Σουλογάνη, η Καλλονή πήρε μια σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League κι έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς, αφήνοντας τη Λάρισα στους 19 και μακριά από την κορυφή.

 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους παρότι έπαιξαν με 10 παίκτες από το 53΄ όταν ο Τραορέ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αμπάρκιολη, ωστόσο ο Σουλογάνης κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι και να κρατήσει το «μηδέν» για την ομάδα του.

 

Η “βυσσινί” ήταν πιο κινητικοι στον αγωνιστικό χώρο με τους Τσιμπάμπα και Πλιάγκα να είναι… ορεξάτοι, ωστόσο η ΑΕΛΚ δε άργησε να βρει τον ρυθμό της!

 

Τελικά, στο 32′ η πίεση που ασκούσαν οι γηπεδούχοι, μετουσιώθηκε και σε μία πολύ καλή ευκαιρία για γκολ.

Ο Μανουσάκης για λογαριασμό της Καλλονής μπήκε στα καρέ του Σωτηρίου, ο Ψωμάς τον ανέτρεψε κι ο διαιτητής Αμπάρκιολης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λεοζίνιο και δεν αστόχησε για να στείλει με προβάδισμα την Καλλονή στα αποδυτήρια.

 

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και η υπεροχή τους…. καρποφόρησε στο 53’ όταν ο Χασομέρης έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τραορέ και ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε πέναλτι!

 

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσιμπάμπα ωστόσο υπολόγιζε χωρίς… τον Σουλογάνη που με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το «μηδέν» για την Καλλονή και το προβάδισμα στο ματς.

Μετά απο αυτή την… σωτήρια απόκρουση, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές με τον Μανούσο, να…. τρελαίνει τόσο τον αντίπαλο του, όσο και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και να κάνει… όργια σε όλο το δεύτερο μέρος, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ!

 

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Χατζόπουλος, Μήτσης, Μανούσος (87′ Βλαστέλλης), Κριπιντήρης, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (69′ Τριανταφύλλου), Ταραχούλσκι (60′ Προβατίδης), Μαρσέλο.

 

Λάρισα (Νίκος Κωτσοβός): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ψωμάς, Ααράμπ (70′ Καούνος), Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Χατζής (63′ Βενετίδης), Σαϊτιώτης, Πλιάγκας (53′ Πότσι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply