Connect with us

Uncategorized

Καθάρισε με… Πιπίνη, 1-0 τον Παναιτωλικό!

Published

on

Το γκολ του Πιπίνη αποδείχτηκε αρκετό για να πάρει ο Αστέρας Αστέρας Τρίπολης αυτό που ήθελε κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας νε σκορ 1-0.

Η ομάδα της Τρίπολης διατήρησε το εντός έδρας αήττητο ύστερα από 16 αγωνιστικές, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χρήστος Πιπίνης στο 34’ -με τη συμβολή του Σρέντιαν Μπλάζιτς- ώστε να πάρει την νίκη ο Αστέρας και να φτάσει στους 15 βαθμούς.

Με την έναρξη του παιχνιδιού, καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε να έχει διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας.

Πέρασαν είκοσι λεπτά, με τον Μπρέσκα να έρχεται στο 24′ και να κάνει την πρώτη «προειδοποιητική βολή» , χωρίς ωστόσο να γίνεται και τίποτε ουσιαστιό.

Αυτό που δεν έκανε ο Μπρέσκα όμως, το έκανε ο Πιπίνης, όπου δέκα λεπτά αργότερα, άλλαξε τις ισορροπίες, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες.

Οι φάσεις έλειπαν από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που προκαλούσε εντύπωση ήταν η «ανυπαρξία» του Παναιτωλικού στην επίθεση.

 

Επίσης, παρόμοιο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, με τη διαφορά ό,τι στην επανάληψη απουσίαζε και ο ρυθμός από το ματς. Ο Μπάμπης Τεννές έκανε πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας τον Καραμαλίκη δίπλα στον Καμαρά, ωστόσο, ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα.

 

Έτσι, το παιχνίδι… κύλησε υπέρ του Αστέρα, με το γκολ του Πιπίνη να αποδεικνύεται αρκετό για να πάρει την νίκη η ομάδα της Τρίπολης.

 

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης (46’ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης (80’ Φορμίκα), Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ουσέρο (70’ Λαδάκης), Περόνε.

 

Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης (46’ Μουμίν), Ετζεγκουέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ (52’ Καραμαλίκης), Πασάς (67’ Θεοδωρίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply