Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε νωρίς το Χαϊδάρι, 3-0 εκτός τον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι το Χαϊδάρι επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί του Ηφαίστου Περιστερίου και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος έμεινε στους 7.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάρα πολλές απουσίες, ενώ είχαν  μια ακόμη ατυχία αφού στην προθέρμανση ένοιωσε ενοχλήσεις ο γκολκίπερ Τσούλφας και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Μόλις στο 3′ ο Γιαννακόπουλος ανατράπηκε από τον Βασιλάκη και το πέναλτι εκυτέλεσε εύστοχα ο Παληγεώργος κάνοντας το 0-1. Στο 12′ ο Παληγεώργος έκανε φανταστική ατομική ενέργεια από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Γκρέμπι που με άψογο πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 58′ όταν ο Παληγεώργος μετά από νέα εντυπωσιακή ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιαννακόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Καραγκούνης, Βλαχόπουλος, Λιούκας, Κοτούλιας, Βασιλάκης (46′ Φράρος), Κχατσίτζε, Μιχάλης, Γονής, Κούστας, Λάγγας (80′ Μπαλαρίνης), Χίος (70′ Ευθυμιάδης).

ΧΑΪΔΆΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (57′ Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος (77′ Λαγός), Ζίζηλας, Μπιταξής (77′ Μονεμβασίτης), Τσιούλος, Γκρέμπι, Παληγεώργος (77′ Καββαδίας), Αποστολόπουλος (72′ Τζωρτζίνης), Γιαννακόπουλος.