Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε ο ΑΟ Περιστερίου, 3-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Νίκη που ουσιαστικά ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε με 3-1 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Εφτασε έτσι τους 24 βαθμούς, με την Ελπίδα να μένει στους 3 και στην τελευταία θέση.

Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα και το 2ο λεπτό, ο Μιχάλης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κατσίκης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ίδια φάση για τους γηπεδούχους, με τον Κατσίκη αυτή τη φορά να μην μπορεί από κοντά να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 34′, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ελπίδα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Κουνάδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Μπακοδήμο. Στο 38′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σετελάρι από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μπούζας γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα στον τερματοφύλακα Μπακοδήμο, έπειτα από πίεση ψηλά των παικτών της Ελπίδας, ο οποίος έδιωξε με υπερπροσπάθεια με το κεφάλι προ της εστίας του, με τον Πάσχο να τον προλαβαίνει στη συνέχεια και να τσιμπάει τη μπάλα. Ο επερχόμενος Κοτταρίδης που ακολούθησε τη φάση σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ για το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου…

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους η Ελπίδα μπήκε πιο δυνατά, όμως το σουτ του Λάνη στο 52′ από πολύ καλή θέση κόντραρε τελευταία στιγμή.

Στο 58′ , έπειτα από σέντρα του Μιχάλη από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολίτσα για το 2-1. Στο 65′, ο Μιχάλης και πάλι από δεξιά, έκανε το γύρισμα με τον Διονύση Σπυρόπουλο να στέλνει κατα λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1, σε μια πολύ άτυχη στιγμή για τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Το 3-1 ήταν το τελικό σκορ…

ΑΟ Περιστερίου: Μπακοδήμος, Τρόκα (79′ Κούτρης), Ι. Μπούζας, Σετελάρι, Λάχας, Ζιάμπρας, Μιχάλης, Ζαφειράτος Γ. (79′ Στασινόπουλος), Βαγγέλης (69′ Ζαφειράτος Α.), Ρίζος (79′ Δημητρίου), Κατσίκης (55′ Γεωργακόπουλος)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Παππάς, Σπυρόπουλος Δ. (76′ Κάβουρας), Κουνάδης, Σπυρόπουλος Π., Λάνη, Κίτσος (20′ Γιαμαρέλος), Ροκανάς (76′ Ντάλλας), Πάσχος, Λυμπερόπουλος (60′ Ζενουνλλάρι), Κοτταρίδης.