Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Καθάρισε” ο αρχηγός Θανόπουλος για τον Άρη Πετρούπολη,1-0 τα Μελίσσια

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 1-0 των Μελισσίων που έπαιξαν εξαιρετικά σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του 1ου ομίλου.

Οι πράσινοι απέδειξαν ότι το διπλό στο Περιστερί δεν ήταν τυχαίο δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει από τον Δημήτρη Μπουγά.

Στο πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι έχοντας δοκάρι με τον Μπαρμπούδη ενώ πατούσαν γενικότερα καλύτερα στο γήπεδο.

Μετά τα πρώτα 25′, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν στο 19′ με κεφαλιά του Θανόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Λερούτσου, ενώ στο 40′ ο Τρακόσης είχε καλή στιγμή.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί και έχασαν ευκαιρίες με τους Νίκολι και Κυριαζή.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Γαζής) Παχατούρας, Λάπας, Κόμης (54′ Νάτσης), Βασιλάκος Β., Τσούκης, Ταχιράι, Νίκολι (80′ Παπαευθυμίου), Χριστούλης, Θανσόπουλος (80′ Καραδήμας), Λερούτσος (66′ Κυριαζής), Τρακόσης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς) Νικολάου, Κουρεμάδας (89′ Μαφρέδας), Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Καραμπίνης, Αρβανίτης (83′ Μακρυπίδης), Σειτάι (69 Κωνσταντάκης), Πουλάκης, Μπαρμπούδης (63′ Ζαννίκος), Καλημέρης, Παπαχρήστος.