Connect with us

Uncategorized

Καθάρισε ο Ατρόμητος 2-0 το Κορωπί

Published

on

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από μια αγωνιστική για τον Ατρόμητο Πειραιά που επικράτησε του Κορωπίου με 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νικητές πέρα από τα δυο τέρματα που σημείωσαν, έχασα πληθώρα ευκαιριών για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο α’ μέρος πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην συνάντηση, ο Δανάσης είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ούσιου. Εννέα λεπτά αργότερα η ατυχία χτύπησε και πάλι την. πόρτα του Πειραϊκού σωματείου, καθώς αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σταθουλόπουλου να σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Ούσιου. Στο β’ μέρος η ομάδα των Καμινίων μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και στο  62΄ ο Νταλάκος με  ασύλληπτο σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ούσιο ανοίγοντας το σκορ (1-0). Αυτό το γκολ έδωσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στους «μπλε», οι οποίοι 5′ αργότερα πήραν αέρα δυο τερμάτων στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα η μπάλα έφτασε στο Μανουλίδη που με ωραίο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ούσιο, διαμορφώνοντας τελικό 2-0.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Γεωργούλης, Σταθουλόπουλος, Νταλάκος, Τριανταφυλλίδης (74′ Στεφανής), Λοϊζίδης, Δανάσης (86′ Γιώτης), Μανουλίδης, Μυλωνάς (66′ Αθανασόπουλος)

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου, Πρινονίδης, Ντούνης, Τόλιας (70′ Γεωργούσης), Βρούτσης, Γερολυμάτος, Κουσιάκης, Μουρούτης, Μπόνιας (56′ Παππάς)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply