Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε ο Βουλωμένος στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Στο μοναδικό παιχνίδι του δευτέρου ομίλου που διεξήχθη το Σάββατο, η Αγία Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Διάνα Ηλιούπολης και τερμάτισε τέταρτη με 63 βαθμούς. Αντίθετα, οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την αξιοπρεπή τους χρονιά όγδοοι με 38 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν καλό από πλευράς ποιότητας και με αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 15′ ο Βουλωμένος, ο οποίος νίκησε τον Κόρρα από τα έντεκα βήματα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ηλιούπολης διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι στο 83′ πάνω στον Μάντζιο αρχικά και στην συνέχεια στον Παρασκευόπουλο αλλά ο διαιτητής Ρεσίτης δεν…συγκινήθηκε.

Διαιτητές: Ρεσίτης, Μπαγιάς, Ταμάλης.

Αγ.Παρασκευή (Κ.Δράμπαλης-Ά.Πασάς): Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου Ι., Αλευρής, Σταματέας, Κουστουμπέκης, Σκόνδρας, Τσώνης (70′ Τσοχαντάρης), Κωνσταντίνου Ν., Λάσκαρης, Βουλωμένος, Πασάς (81′ Κεγιαδάκης), Νάτσης (70′ Καρβούνης).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος (51′ Βογιατζόπουλος), Λουτσάι, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Μπαλαφούτης Χρ., Κουταλακίδης, Μούτος (60′ Μάντζιος), Απέργης Ν. (70′ Ανδρέου), Παρασκευόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply