Connect with us

stoplekto

Καθάρισε ο Γέμελος για τον Παπάγο

Published

on

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, ο Παπάγος επικράτησε στο τέλος 1-0 της Χρυσούπολης μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο που μέχρι τέλους έδινε ώθηση στους ‘κυανόλευκους’. Το χρυσό γκολ για το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα έδωσε ο Νίκος Γέμελος στο 86′ με καρφωτή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έχασαν καλές ευκαιρίες με την μεγαλύτερη στο 35′, όταν ο Μιχαλόπουλος αστόχησε από τα έντεκα βήματα απέναντι στον Θεμιστοκλέους. Έτσι, οι ‘Στρατηγοί’ ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση έχοντας 12 βαθμούς μαζί με τα Πετράλωνα, σε αντίθεση με τους ‘Περιστεριώτες’ που βρίσκονται προτελευταίοι και άποντοι.

Διαιτητές: Όντος Κ., Μαχαίρας Κ., Πασπάτης Α.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αμυγδαλάρης, Μπράτσι, Παπαδόπουλος (46′ Φιλίππου), Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος (63′ Γέμελος), Αλεξιάδης, Παπαναστασίου (89′ Αναστασίου), Βουλτσίδης, Κουτσοβέλης.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Βλαχόπουλος, Κώτσιας, Μουστακάκης, Καμαρέτσος, Αναγνωστόπουλος (60′ Αλτσαντζής), Μανωλιός Χ. (56′ Αποστολάκης), Σαμπαζιώτης, Κυριακόπουλος, Παναγιώτου, Μανωλιός Ν.