Connect with us

Γ Εθνική

Καθάρισε ο Μανούσος για την Καλλονή 3-2 τον Πανσερραϊκό..

Published

on

Τους τρείς πολύτιμους βαθμούς  πήρε η ΑΕΛ Καλλονής, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-2.

 

Οι Μυτιληνιοί είχαν σε μεγάλα κέφια τους Μανούσο και Μανουσάκη, οι οποίοι σημείωσαν τα δυο πρώτα γκολ της ΑΕΛ.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ζεστά στο παιχνίδι και με μια κεφαλιά του Σαλαμαστράκη και ένα σουτ του Στεφανίδη πέρασαν κοντά από την εστία του Σουλογάνη.

 

Μπορεί το συγκρότημα του Παύλου Δημητρίου να έχανε τις ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 21ο λεπτό.

 

Συγκεκριμένα ο Μανούσος σεντράρει από τα αριστερά, ο Μανουσάκης γίνεται κάτοχος της μπάλας και από το ύψος του πέναλτι νικάει τον Γουμάγια κάνοντας το 1-0.

 

Στο 31’ οι ρόλοι αντιστρέφονται, καθώς ο Μανουσάκης αυτή την φορά σέρβιρε την ασίστ στον Μανούσο, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Καλλονής.

 

Έξι λεπτά αργότερα ο Ντος Σάντος ανατράπηκε από τον Μιλένκοβιτς με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γαλατσό να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

 

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λεοζίνιο, όποιος έκανε το 3-0 για την ΑΕΛ Καλλονής δίνοντας γερές βάσεις για την νίκη των φιλοξενούμενων.

 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεοζίνιο δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε, αφού μέχρι την περσινή χρονιά αγωνιζότανε με τα χρώματα του Πανσερραϊκού.

 

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ Καλλονής κατέβασε τους ρυθμούς, δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους.

 

Κάτι που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα «Λιοντάρια» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη, μειώνοντας σε 3-1.

 

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μην συμφωνούν με την απόφαση του διαιτητή, με τις διαμαρτυρίες τους να είναι σχετικά έντονες προς τον κ. Γαλατσό.

 

Στο 83ο λεπτό ο Στεφανίδης με διπλή προσπάθεια βάζει φωτιά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος εμφανίστηκε μεταλλαγμένος στο δεύτερο 45λεπτο.

 

Στην συνέχεια το συγκρότημα του Παύλου Δημητρίου προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την Καλλονή να κρατάει την νίκη (3-2).

 

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης (46′ Δ. Τριανταφύλλου), Παντελιάδης, Ανάκογλου, Κ. Τριανταφύλλου, Γκόμεζ ( 64’ Βούτσιας), Ντιόγκο, Στεφανίδης, Γκουέι (46′ Τσαούσης).

 

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Τζιωρτζόπουλος, Σκάγκλια (57′ Θυμιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65’ Τριανταφύλλου), Μανούσος ( 81’ Βλαστέλλης), Μανουσάκης, Ντος Σάντος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply