Connect with us

5ος Όμιλος

“Καθάρισε” ο Μιχελής 1-0 ο Πανελευσινιακός

Published

on

Επέστρεψε από την «κόλαση» στο 92’ ο Πανελευσινιακός νικώντας 1-0 την Πεύκη και βρέθηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,  έχοντας φυσικά για συγκάτοικο τον ΑΟΤ Αλίμου που εξέτισε το ρεπό του.

Οι Ελευσίνιοι είχαν κακό πρώτο μέρος και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα των βορείων προαστίων να απειλήσει στο 28’ όταν ο Λιοσάτος σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυντικών στρώθηκε στο Επιτροπάκη μέσα στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να αιφνιδιάζεται χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στο 43’ ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε από τον πάγκο τον γενικό αρχηγό των σταχυοφόρων Γρηγόρη Δράγαζη που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο .

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλύτερη εικόνα με την ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη να προσπαθεί περισσότερο, να φτιάχνει φάσεις αλλά να έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων,  με τους Καρακώστα και Τερζή να “καθαρίζουν” εύκολα τους κινδίνους για την εστία του Δράμπαλη. Κόντρα στην ροή του αγώνα η Πεύκη έχασε ακόμα δυο σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα , η πρώτη στο 48’ σε σουτ φάουλ του Ιορδανίδη με τον τερματοφύλακα Τσαλκιτζίδη να αποκρούει στην γωνία και η δεύτερη με σουτ του Λιοσάτου με τον πορτιέρο των Ελευσίνιων να λέει ξανά «όχι».

Στο 65’ η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου «έχασε» τον Γιαννουλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα , και ο Πανελευσινιακός αρχισε να  παίρνει ακόμα μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει για το γκολ. Στο 67’ ο Κουσκουνάς μπερδεύτικε πρόσωπο με την εστία και δεν κατάφερε να σκοράρει , για να έρθει η φάση του 85’ όταν ο Κρολ γύρισε στο ύψος τις μικρή περιοχής, με τον Κουσκουνά να βρίσκεται στο έδαφος από σπρώξιμο τον αμυντικών και τον ρέφερι από την Φθιώτιδα να δείχνει την «άσπρη βούλα» . Την εκτέλεση ανέλαβε ό ίδιος με τον Δράμπαλη να «ψωνίζει» τον επιθετικό των «σταχυοφόρων» .

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92’ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους , ο Παπαπαναγιώτου γέμισε στην περιοχή ο Κουσκουνάς έστρωσε στον Μιχελή με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και να πραγματοποιεί το 1-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια των φίλων της ομάδας του Χρήστου Γιαλιά.

Στο 93’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο  Μπιταξής για την ομάδα της Πεύκης.

 

Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας με βοηθούς τους Δουδούμη και Φλώτσιο

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Σταύρος Ψιμουλάκης):Τσακιλτζίδης, Ριζογιάννης( 69′Κωνσταντινίδης), Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μιχελής, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δουκάκης(46′ Ουέλιγκτον), Σουλελές(61′Κρόλ).

ΠΕΥΚΗ( Πέτρος Δημητρίου):Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Μάτσος, Γκίκας, Λιοσάτος(69′ Κακλαμάνος), Θεοδωρόπουλος(47′Ιορδανίδης), Επιτροπάκης(87′Παγίδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply