Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Καθάρισε’ ο Μπίτιλης για τον Χαραυγιακό!

Published

on

Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Χαραυγιακός στη Γλυφάδα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 φτάνοντας τους 27 βαθμους παραμένοντας για ενδέκατο συνεχόμενο ματς αήττητος.

Από την άλλη, η Γλυφάδα μαζί με την Αγία Ελεούσα βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου έχοντας 6 βαθμούς, με τους κόκκινους να παραμένουν για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού ουσιαστικά ο ποιοτικός και πρωτοπόρος Χαραυγιακός έπαιξε στο α’ ημίχρονο χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δημιουργήσει φάσεις, πλην ένα σουτ του Κολοβού που έδιωξαν οι αμυντικοί με το κεφάλι.

Η είσοδος του Παύλου Μπίτιλη στις αρχές του β’ μέρος προσέδωσε περισσότερο επιθετικό τόνο στην ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ που κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό στο 57′. Μετά από ενάργεια του πρώην άσου του Αθηναϊκού η μπάλα βρήκε στον Καρανικόλα και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωράκη για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν τις προϋποθέσεις για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως οι Φωστέρης και Κουντουριώτης δεν το κατάφεραν, με τον ΑΟ Γλυφάδας να μην μπορέσει να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νικος Κωτσοβος) Θεοδωράκης, Καρανικόλας, Γιαννόπουλος (74′ Κωτσοβός Δ.), Αβάσταγος Ν., Αδαμίδης, Κατσαδούρος (74′ Αλεξανδρόπουλος), Μήτρος (61′ Τζουμάκας), Κωτσοβός Δ., Κογιας, Νίκου, Κωτσοβός Α.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Χαρίσης, Μακρυγιάννης (46′ Μπίτιλης), Παπαδημητρίου, Ράμμος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης, Φωστέρης, Κωνσταντόπουλος (55′ Μπιρμπιλής), Κολοβός, Κωνσταντίνου (79′ Χατζής).