Connect with us

slideshow

“Καθάρισε” ο Τσαούσης 2-1 ο Άτταλος (φωτο)

Published

on

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΑΟ Λουτρακίου πέτυχε ο Άτταλος στην Νέα Πέραμο παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων, παραμένοντας έτσι μέσα στο «κόλπο» της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9’ με τον Μονέ μετά από σέντρα του Γκελάι στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΛ. Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε Τσουμάνης βρήκε την οριζόντια δοκό του Μιχελή. Αυτό που δεν κατάφερε ο Τσουμάνης το πέτυχε ο Τσώκος στο 30’ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Μιχελή με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να κάνουν άμυνα για «σεμινάριο προς αποφυγή».

Στο 35’ ο ΑΟΛ έχει την ατυχία να χάσει τον έμπειρο Πέτρου που τραυματίζετε στο γόνατο και αποχωρεί από το ματς.

Στο 36’ οι Λουτρακιώτες χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολάκη από κοντά να μην βρίσκει τον στόχο και τρία λεπτά αργότερα ο Στεφανής χάνει επίσης την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ μετά το κόρνερ του Γκελάι.

Μίλησε ο  Τσαούσης απ’ τον πάγκο…

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το παιχνίδι άνοιξε καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο. Στο 57’ ο Στεφανής άφησε την θέση του στον Καραμανίδη λόγο ενοχλήσεων στο τραυματισμένο του πόδι και ο Κουστέρης γύρισε τον Μονέ να καλύψει το κενό. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν επικίνδυνοι με μοχλό τον δαιμόνιο Γεώργαρη (αλλαγή του Τσουμάνη) αλλά ο Μονέ παρά την κόπωση έδειξε να καθαρίσει τις φάσεις πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Στο 65’ σε κόντρα επίθεση ο Κουσίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΛ σούταρε δυνατά αλλά ο Μπέκος είπε όχι διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 76’ ο Χάρης Κουστέρης ρίχνει στον αγώνα τον “ξεχασμένο”  παγκίτη Τσαούση αποσύροντας τον  Γκελάι και  τον δικαιώνει στο 88’ όταν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τους Λουτρακιώτες να μην μπορούν να το χωνέψουν, καθώς έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο και μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο απο το ματς.

Καλός ο ρέφερι Τζοβάρας με βοηθούς τους Δουδούμη και Καραγιάννη από την Φθιώτιδα.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος, Στεφανής (57′ Καραμανίδης), Καλαϊτζίδης, Κουσίδης, Τζελάι (76′ Τσαούσης), Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Γκουτσούλας.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (71′ Γεώργαρης), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Γιαννακούλης (46′ Σπέσι), Αντωνίου, Πέτρου (35′ λ.τρ. Παινέσης), Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζερβός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply