Connect with us

6ος Όμιλος

Καθάρισε ο Χαραυγιακός, 3-1 την Προοδευτική

Published

on

Ανώτερος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ο Χαραυγιακός επικράτησε με 3-1 επί της Προοδευτικής και ουσιαστικά εξασφάλισε την σωτηρία του, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κασσιανό που πέτυχε χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 6′ ο Ορφέας Παρασκευόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Τσουκαλά, αλλά ο γκολκίπερ της Προοδευτικής απέκρουσε. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 16′ όταν ο Κασσιανός με άπιαστο βολέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού στο 33′ από φάουλ του Νέρες η κεφαλιά του Ναούμη πέρασε άουτ, στο 36′ ήρθε ήρθε η ισοφάριση. Ο Τζανιδάκης σέντραρε και ο Νέρες με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1. Όμως στο 42′ έγινε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έπαυαν διπλή ζημιά. Ο Βαλιουτής ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή τον Κασσιανό και είδε την 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Κασσιανός που άψογο χτύπημα έκανε το 2-1.

Στο 51′ το πλασέ του Κούτρα για τους γηπεδούχους πέρασε λίγο άουτ.

Στο 68′ το φάουλ του Σαπαλίδη για την Προοδευτική πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 73′ ο Παρασκευόπουλος Ορ. σεντραρε από αριστερά για τον Κασσιανό που σούταρε, ο Τσουκαλάς απέκρουσε, με τον Κασσιανό να ξανασουταρει και να στέλνει τη μπάλα να βρει το δοκάρι και σύμφωνα με τον 2ο βοηθό να περνάει τη γραμμή, για να γίνει έτσι το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή, αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε.
Η Προοδευτική είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς στο 77′ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σαπαλίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στην τελευταία καλή στιγμή του ματς στο 80′, ο Τσουκαλάς έσωσε την εστία του σε πλασέ του Παρασκευόπουλου Ορ., με το 3-1 να μένει ως το τέλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Κούτρας,Κασσιανός (84′ Ντούνης), Κουκοβίνης (84′ Τζανέτος), Πλούμης (60′ Αλσίνο), Κουτσούμπας (72′ Τρυφιάτης), Παρασκευόπουλος Ορ..

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τσουκαλάς, Βαλιουτής, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (46′ Αποστόλου), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (18′ λ.τ. Σπανός)(62′ Ντουρμίσι), Νέρες (65′ Βύρης).