Connect with us

5ος Όμιλος

Καθάρισε σε δύο λεπτά την Προοδευτική ο Ο.Φ.Ιεράπετρας (2-0)

Published

on

Μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να καθαρίσει το ματς με την Προοδευτική ο ΟΦΙεράπετρας ο οποίος κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Κορυδαλλού στο Βουζουνεράκειο και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Η ομάδα του Γ. Μάγγου άνοιξε το σκορ στο 34΄όταν μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλο ο Χύσι με κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ στο 36΄από ασίστ και πάλι του Παπαδόπουλου ο Μαρτσάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη για τον ΟΦΙ που είχε την ευκαιρία να διευρύνει και άλλο το σκορ καθώς είχε δύο δοκάρια στο 42΄με τον Τοπούζη και στο 51΄με τον Μαρτσάκη.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μηνάς, Πυθαρούλης, Τζελέπης, Πότσι (62’ Καλημέρης), Μούτσα (70’ Κορομηλάς), Χύσι (75’ Μίγγας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (74’ Κορέτας)

Προοδευτική (Κυριάκος Μίχας): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης (90’ Κύβελος), Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Θεοδώρου, Κόττας, Κερασίδης, Δηλαβέρης, Γουίλι (57’ Κοσμίδης), Κολιόπουλος (76’ Τσέκος), Νίκου (65’ Γκόγκατς)