Connect with us

stoplekto

Καθάρισε σε πέντε λεπτά η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης

Published

on

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Εθνικός Αστέρας φιλοξένησε την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης και ηττήθηκε 3-1 στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Ο σύλλογος της Καισαριανής μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε καλά στοιχεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ χάρις τον Βλέτσα στο 17′ που σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν αμέσως, πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών και άντεξαν μέχρι το τέλος στην πίεση των ‘ερυθρολεύκων’. Αρχικά στο 19′, ο Κολοκοτρώνης ισοφάρισε εντυπωσιακά σε 1-1, στο 22′ με το κεφάλι έκανε ο ίδιος την ανατροπή σε 2-1 για την Μεταμόρφωση και στο 24′ ήρθε το game over από τον Μπεϊτάι, ο οποίος βάζοντας την προβολή από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για κάποιο γκολ γοήτρου, αφού μοναδικός στόχος είναι η πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών. Στον επόμενο γύρο, η Νέα Ζωή θα επιστρέψει στην Καισαριανή για την αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό Γ.Σ. σε μία εβδομάδα.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Μπαϊρακτάρης Ν., Γενναίος.

Αστέρας: Λαϊνιώτης, Καρβέλας, Πετράκης, Μπαλάσκας, Αδαμάκης Δ., Βλέτσας (88′ Πετρόπουλος Α.), Γιαννίκος (60′ Χαρικιόπουλος), Σαμπάνης, Σώζος (51′ Αδαμάκης Β.), Μπάνας, Θεοφιλόπουλος.

Νέα Ζωή: Βολάκης, Σκευοφύλαξ, Αποστόλου, Γκαμπέσης, Τάγαρης, Κουρβάς (78′ Καραγεώργος), Μηχανιώτης, Μπεϊτάι, Κολοκοτρώνης (82′ Μεσολόγας), Νταλλής, Σταμάτης (60′ Κρικέντος).