Connect with us

slideshow

Καθάρισε στους Τράχωνες ο Φωστήρας

Στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Published

on

Με γκολ του Ντεντόπουλου (2′) και Δορωβίνη (90′), ο Φονέας 2-0 εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ‘4’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Φωστήρας θεωρούνταν το φαβορί της αναμέτρησης. Η απόδειξη για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Ψυρόπουλου φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο «Φονέας» χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Αλίμου, επικρατώντας με 2-0, των Τραχώνων, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση παγώνοντας τους πάντες από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 2′ λεπτό ο Ντεντόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχαηλίδη και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι ”μπλε” ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί μπροστά από την εστία του Μπόκου. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς όμως αυτό να καταστεί δυνατό. Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη με εμφανές πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, αναλώθηκε σε κυκλοφορία της μπάλας, αφού όσες φορές έφτανε στην περιοχή του Φωστήρα πάντα τα… χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά οι ”κίτρινοι, προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση. Αυτό ήρθε στο 90′, όταν ο Δωροβίνης με ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Νιακόπουλο και Ταρανά.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Ρίζος (46′ Βασίλι), Κορδός, Νούλας (46′ Παπαναγόπουλος), Γιαννιτσανάκης, Χουστουλάκης (70′ Δρακοντίδης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κατσιγιάννης, Τασούλης, Παπαδημητρίου, Μπουκούρης, Χοτζάι, Χίσος, Πλέσσας (46′ Κούτρος), Ντεντόπουλος (42′ Τσοπανάκος), Δωροβίνης, Πετρίτσης (82’Τσουμάνης).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Φώτο: sportifico.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply