Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο δεύτερο ο ΑΟ Ιλίου, 4-1 τον Ιπποκράτη

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 4-1 επί του Ιπποκράτη και συνέχισε την ανοδική πορεία του.

Έφτασε έτσι τους 48 βαθμούς, ενώ ο Ιπποκράτης έμεινε στους 18, με τις εξελίξεις στην Γ’ Εθνική να τον οδηγούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον υποβιβασμό.

Μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Παπαδημητρίου που χτύπησε στον αγκώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, που προηγήθηκαν στο 30′ όταν ο Λέμης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Αυτό το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, που έφτασαν στην ισοφάριση στο 44′ όταν ο Ελεύθερος με έξοχη σέντρα βρήκε τον Φούρλα που με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Ανδρέα Νάστου μπήκαν δυναμικά και έφτασαν στην ανατροπή στο 58′ όταν ο Κοντός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Λίγο αργότερα στο 60′ ο Ιπποκράτης έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λέμης για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Στο 66′ ο Λερούτσος με πάσα << πάρε βάλε >> έδωσε την ευκαιρία στον Φούρλα να κάνει με ψύχραιμο πλασέ το 3-1 ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του γκολ, ενώ στο 75′ ήταν η σειρά του Κοντού να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από νέα ασίστ του Λερούτσου και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Σπίρι Δαούτης (73′ Τζώρτζης), Παπαδημητρίου (33′ λ.τ. Μαρκάκης), Μαργαρώνης (46′ Λάχας), Ελεύθερος (73′ Φωτίδης), Μάλλιος, Φούρλας, Λερούτσος, Μυλωνακάκης (46′ Κοντός).

ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ: Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Παλασκώνης (81′ Ανδριώτης), Παπαϊωάννου, Τσιργιώτης, Τσόκου (46′ Ντονικιάν), Μηδέλλιας (64′ Χήρας), Χατζηπαναγιώτου (60′ Νεστουράι), Παπαλάιος, Καντζιράκης (60′ Ζευγουλάς).