Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο 2ο η Αναγέννηση Πετρούπολης, 3-0 την Πέρα Κλουμπ

Published

on

Αναίμακτα πέρασε την πρώτη αγωνιστική της <<εξορίας>. της η Αναγέννηση Πετρούπολης, που ανεβάζοντας την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο επικράτησε με 3-0 επί της Πέρα Κλουμπ.

Εφτασε έτσι τους 27 βαθμούς και παρέμεινε στην 2η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 19 και είναι στην 6η θέση μαζί με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 51′ με αυτογκόλ του Σακκά έγινε το 1-0. Το γκολ αυτό επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των ομάδων, με την Αναγέννηση να ξκαθαρίζει άμεσα το ματς αφού στο 55′ ο Δρόσος έκανε το 2-0, και αμέσως στο 56′ ο Παναγιωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Κοτσώνης (46′ Δαγκλής), Μπόκτορ, Μαχαίρας, Μαρκοτσάι (61′ Κωνσταντόπουλος), Κουμεντάκος (67′ Σχίζας), Τσιργιώτης (73′ Ζευγουλάς), Ανυφαντής, Παναγιωτόπουλος (73′ Καφούρος), Δρόσος.

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Σκόρδος, Πολυχρονάκης Χ., Σακκάς, Μπίτι, Τσέλιος (76′ Ζιαράγκαλης), Πολυχρονάκης Π. (69′ Σκλάβος), Μπακομήτρος, Κόκκαλης, Πρίφτης (64′ Αγγελόπουλος), Μήτσουλας (64′ Γουδέλης), Μίχος (64′ Μαντέλος).