Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο 2ο η Πεύκη, με σούπερ Σπυριδάκη 3-0 εκτός τον Ιάσωνα

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο, η Πεύκη επικράτησε εκτός έδρας επί του Ιάσωνα με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Σπύρο Σπυριδάκη που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του, έφτασαν έτσι τους 28 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν και άντεξαν για περίπου μια ώρα, αλλά στη συνέχεια πληρώνοντας και τα σοβαρά αμυντικά λάθη τους υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Ο Ιάσωνας μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι, και είχε δυο πολύ καλές στιγμές. Αρχικά στο 3′ το σουτ του Αποστολόπουλου σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών, ενώ στο 6′ ο Σταθόπουλος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν και αυτοί καλές στιγμές, αρχικά στο 28′ με το φάουλ του Μπανιά να περνάει ελάχιστα άουτ, και στο 32′ όταν ο Πιτσινής έσωσε την εστία του σε κοντινό σουτ του Ντέντια. Στο 43′ έγινε μια καταπληκτική φάση, οταν αρχικά η κεφαλιά του Σπυριδάκη βρήκε το δοκάρι, με τον Αποστολόπουλο να βγαίνει στην αντεπίθεση μόνος με τον Μπακόλα αλλά να σουτάρει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την Πεύκη να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 49′ το σουτ του Μπάρε μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Μπανιά στο 55′. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 59′. Ο Μακρής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Σπυριδάκης που ακολουθούσε τη φάση με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Αυτό το γκολ επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των δύο ομάδων, με την Πεύκη να έχει καλές στιγμές στο 64′ και στο 71′, αλλά ο Πιτσινής έσωσε την εστία του στα σουτ των Σπυριδάκη και Λιάσκου αντίστοιχα. Στο 72′ ο Σπυριδάκης και πάλι εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 82′ ο Λιάσκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σπυριδάκης ολοκληρώνοντας το προσωπικό του ρεσιτάλ και διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πιτσινής, Πάσχος, Καράμπελας, Γλέζος, Κουρεμάδας, Τραγανός, Αποστολόπουλος (60′ Γέρος), Βιτσέρσκι (60′ Κερασιώτης), Σταθόπουλος (78′ Μπαϊρακτάρης), Μπιλικαΐδης (74′ Μαγγίνας), Κεφαλάς.

ΠΕΥΚΗ: Μπακόλας, Μακρής, Πολυμέρου, Ντέντια, Τσότρας, Ντούνης (73′ Μπάρε Β.), Μπάρε Α. (56′ Λιάσκος), Μπανιάς, Σπυριδάκης (84′ Γιαννίκος), Μπούντρας (84′ Μπογκντάνι), Φάρκωνας (73′ Χαραλάμπους).