Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο 2ο ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 5-0 τα Ταταύλα

Published

on

Αν και ζορίστηκε στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης νίκησε τα Ταταύλα με 5-0 και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.

Εφτασε έτσι τους 42 βαθμούς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ τα Ταταύλα που παρατάχτηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές έμειναν στους 14 και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό…

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 45′ με πέναλτι του Τσιγγόπουλου. Από εκεί και μετά είχαν εύκολο έργο, με τον Τσάκαλο στο 57′ να κάνει το 2-0 και τον Παρασίδη στο 74′ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βιτορεάνου, που με δύο προσωπικά γκολ στο 84′ και στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κόκκινος (62′ Κουτσούκος), Βιτορεάνου, Παρασίδης (78′ Μπαμπούλας), Τσιγγόπουλος, Παπασταύρος (56′ Κουκούλης), Τσερώνης (78′ Τάγαρης), Τσάκωνας, Μπιταξής, Τσάκαλος, Πρίντεζης (56′ Ντάρλας).

ΤΑΤΑΥΛΑ: Ράμμος, Γιαννούτσος (85′ Μήλας), Γιαννόπουλος, Μούκας, Μητράκας, Ιωακειμίδης, Αγερίδης, Παγουράς, Πολύδωρας, Σκεντάι, Φλώρος.