Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο 2ο ο Μικρασιατικός, 2-0 εκτός τη Νέα Ιωνία

Published

on

Αν και αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο, ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί της Νέας Ιωνίας και διατρησε ακέραιες τις πιθανότητες του για τον τίτλο.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς και είναι στη 2η θέση έχοντας και ένα ματς λιγότερο, ενώ η Νέα Ιωνία έμεινε στους 19 και είναι στην 7η θέση μαζί με τον Ηφαιστο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες στο 36′ όταν ο γκολκίπερ Μιχελής ανέτρεψε τον Μακρή έξω από την περιοχή και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 46′ ο Ραχήμ έκανε το 0-1, με το γκολ αυτό να επιδρά καταλυτικά στην ψυχολογία των ομάδων, και τον Σαπαλίδη στο 70′ να διαμορφλωνει το τελικό 0-2.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λευκόπουλος, Χρονόπουλος, Τζαμάι, Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αγγελής, Σταθόπουλος, Μακρής, Αντωνόπουλος (77′ Τσαΐνης), Καραμάνος (50′ Ντιρμίσι).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης (57′ Τζέλη), Έσλερ, Κουτσογκίλας, Μαραγκουδάκης, Κωνσταντινίδης, Ψαραδέλης (86′ Θεοδώρου), Σάμιος, Σαπαλίδης (86′ Κακός), Ραχήμ (86′ Θεοδώρου), Βουγιουκλίδης (39′ Καραντάνης).