Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο 2ο ο Πανερυθραϊκός, 4-1 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο Πανερυθραϊκός ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο μέρος επικράτησε με το εμφατικό 4-1 επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την παραμονή του στην κατηγορία.

Εφτασε έτσι τους 27 βαθμούς, με τη Θύελλα να μένει στους 14 και πλέον η παραμονή της στην κατηγορία δείχνει να έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες.

Στο 5′ ο Πατρίκιος Ε. με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1, με τον Βαλλιάνο στο 2-0′ να κάνει το 1-1. Στο 50′ ο Βαλλιάνος με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1, με τη Θύελλα στο 70′ να μένει με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Εκτορας Πατρίκιος. Στο 80′ ο Αραμπαντζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Αχαρονιάν στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου); Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας (46′ Πιπέρας), Λώλος, Μουμούρης (75′ Βαρκαρώτας), Βαλλιάνος (85′ Κατσάρας), Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (65′ Μπαλλής), Τζώρτζης (75′ Αραμπαντζής), Αχαρονιάν.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος): Κόρμπας, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάνης, Μπαρδώσας, Κυριαζής (75′ Σασάν), Μπεχράκης, Καντέλης, Φραγγεδάκης (65′ Τσακόγιωργας), Πατρίκιος Ε., Χίος (75′ Κουμουνδούρος).